Wie ben ik

Home  >>  Wie ben ik

Na mijn basisopleiding, klinische psychologie aan de Ugent, starte mijn ervaring bij kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen uit diverse settings (bijzondere jeugdzorg, begeleidingscentra, eerste lijnsdienst). Mijn ervaring zette zich verder binnen een centrum algemeenwelzijnswerk (CAW), een eerstelijnsdienst, met als doelgroep jongeren vanaf 12j en volwassenen.

Huidig werk: Sinds 2016 werk ik als zelfstandig psycholoog. Daarnaast organiseer ik een intervisie groep met collega’s om deskundigheid en kwaliteit te vergroten. Via bijscholingen en vormingen zorg ik op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Recente bijscholingen en vormingen:
– Permanente vorming Relatie- gezins- en systeemtherapie (lopend)
– Opleiding tot erkend bemiddelaar in familiezaken (lopend)
– Postgraduaat omgaan met kinderen en jongeren met psychische problematiek
– Meerdaagse vorming faalangst
– Studiedag piekeren
– Studiedag rond communicatie

Erkenningsnummer psychologencommissie: 882112756

Ondernemeningsnummer: 0648.997.997